Meny

FAQ

Oppsigelse:

Alle medlemskap med avtalegiro fortsetter å gå til skriftlig oppsigelse foreligger. Ved oppsigelse send mail til thale@tuil.no.

Oppsigelsestiden er (1) en måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

Eksempel:

Du melder deg inn den 15.01. Sender oppsigelse 07.04. Siste trekk blir da 20.05 og sluttdato kontrakt vil være 15.06

Frys:

Frys er muligheten til å sette medlemskapet på pause i en periode uten å betale ordinær medlemskontingent. Når et medlemskap er fryst, vil medlemmet ikke ha tilgang til TUIL Treningssenter. Alle medlemmer har muligheten til å fryse sitt medlemskap i inntil 2 måneder i løpet av en 12-måneders periode mot et gebyr per måned. Frys av medlemskap gjøres ved å sende søknad til thale@tuil.no

Det er kun mulig å fryse medlemskapet i hele måneder, og medlemskapet starter automatisk opp igjen når frysperioden er avsluttet. Det er ikke mulig å avslutte et medlemskap mens det er fryst eller fryse et medlemskap i en eventuell oppsigelsestid.

Ved ønske om frys i lengre perioder, gjøres individuelle vurderinger. Forhold som kan innvilge lengre perioder med frys er blant annet; sykemeldinger med mer enn 1 måneds varighet og midlertidig utstasjonering i forbindelse med studier, jobb eller militærtjeneste. Skriftlig søknad med dokumentasjon sendes til ditt primærsenter. Søknad må skje i forkant av frys-perioden, eller raskest mulig etter sykdom/skade. Frys av medlemskap med tilbakevirkende kraft innvilges ikke. Medlemmet skal motta en tilbakemelding på søknaden om frys innen 14 dager.

Påmelding gruppetimer:

For deltakelse på gruppetimer laster du ned appen Membro fra iBooking.

Medlemmet må selv lage egen bruker. Dette gjøres på hjemmesiden første gang. Telefonnummeret er brukernavnet, passord opprettes selv. Trykk på knappen som sier «hent passord».


Parkering:

Det er nesten 200 gratis parkeringsplasser rundt TUIL Arena, og du kan bruke alle med unntak av de som ligger på nordsiden av TUIL Arena (mot elva og campingen) som har monterte EL-ladere til bilder.

Vi har vareautomater på TUIL Arena for du kan kjøpe deg forfriskninger. Det ligger blant annet en i første etasje ved hovedinngang A – ved siden av trappen.

Garderober:

Vi har 4 garderober (2 herre- og 2 damegarderober) tilgjengelig for våre medlemmer: Alle garderobeskap må låses med privat hengelås. Alle skap skal tømmes daglig og være åpne ved stenging. Vi klipper låste skap i alle garderober ved stenging. Unntak for denne regelen skap som er beregnet for utleie.

2 damegarderober ETASJE 3

2 herregarderober ETASJE 3

Rent senter: Kraft sportssenter ønsker å ta aktive grep for å sikre et rent treningsmiljø. I den forbindelse har vi et samarbeid med Antidoping Norge gjennom deres Rent senter-program.

Trivselsregler og avtalebetingelser på Kraft sportssenter:

Medlemmet plikter å holde seg orientert om, og følge trivselsreglene og avtalebetingelsene som gjelder på sentrene.

Drop-in

Dersom du ønsker å komme innom en gang iblant uten å binde deg til kjøp av medlemskap, så har du også mulighet til å kjøpe en drop-in time.

Vil du bli medlem?

Her kan du melde deg inn hos oss

Bli medlem